dinsdag 6 december 2016

Buffalo schedels in je interieur.Helemaal hip voor in je interieur zijn de Buffalo schedels.
Deze schedels horen helemaal bij de bohemian, Ibiza, hippie interieurtrend.
De Buffalo schedels vind je in allerlei soorten en maten: de Texas long horn, gegraveerde schedels, Thaise buffel, wit, zwart om er maar een paar te noemen.
Voor de interieurhippie mag dit item dus echt niet aan je interieur ontbreken.

Ik heb een hele leuke online webshop ontdekt waar je deze Buffalo schedels kunt kopen.
De schedels van buffaloschedels zijn echt en altijd uniek er is daarom ook geen een schedel hetzelfde en dat bewijst de echtheid. De dieren worden gebruikt ter consumptie waarvan de schedels een rest product zijn wat overblijft en anders weg gegooid zou worden. De herkomst van iedere schedel is altijd bekend en zijn legaal gecertificeerd.
Meer informatie en soorten kun je vinden op de website van Buffalo schedels.

Doe daarom in deze blog inspiratie op en ga dan online shoppen op Buffalo schedels.nl
In deze blog laat ik schedels ter inspiratie zien voor in je interieur deze schedels zijn niet identiek aan de schedels die je vind op Buffalo schedels.nl maar ze zijn wel vergelijkbaar.


Buffalo schedels vormen een veel geziene decoratie in de bohemian interieurstijl.
De bohemian stijl kenmerkt zich door etnische invloeden, stijlen, materialen, patronen en vormen uit landen als Marokko, India, Mexico en Ibiza. Een mix van dit alles maakt dat het ook wel de hippie stijl genoemd kan worden. Het zomerse en luchtige karakter met veel cactussen en rieten manden van deze interieurstijl maakt deze sfeer zo geliefd. En past helemaal in de lifestyle van nu.
Dierlijke materialen als huiden, vachten en schedels versterken het hippie gevoel in de bohemian interieurstijl.

 

Ook in een interieur met vele stoere elementen past de Buffalo schedel perfect.

Met materialen als leer en koeienhuiden in het interieur past een Buffalo schedel perfect hierbij aan de wand. 


De Buffalo schedel kan ook gecombineerd worden met een decoratie / collage wand.
Of meerdere schedels aan de wand om een decoratie wand aan schedels te creëren.
Waarbij de schedels perfect gecombineerd kunnen worden in een modern of Scandinavisch interieur.
Want het is niet alleen de bohemian interieurstijl waar de Buffalo schedels toegepast kunnen worden. Door het dierlijke materiaal zijn de Buffalo schedels toepasbaar in iedere interieur stijl van landelijk tot modern.
Toepasbaar in de woonkamer boven de haard of boven de bank.
Op de muur of lambrisering zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden en combinaties om de Buffalo schedel in je interieur te decoreren.
En voor de stoere hippies waakzaam hangend boven je bed in de slaapkamer.
Nog zo’n plek waarvan je het niet verwacht is de schedel hangend hoog boven de deur bijvoorbeeld.


   

De Buffalo schedels zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen, klein, middelgroot, groot en echt heel groot. De Longhorn is een voorbeeld van een hele grote Buffalo schedel. Longhorn schedels zijn grote tot echt reusachtige schedels. Karakteristiek zijn de enorm brede en wijde hoorns voor een imposante uitstraling.

De Texas longhorn is een prachtige originele schedel die afkomstig is uit de Verenigde Staten. De koeien hebben deze grote longhorns door de jaren heen ontwikkelt om zich in het wild te weren tegen aanvallen van wilde dieren.


Iedere longhorn is uniek en heeft zijn eigen specifieke hoorns. Voor de longhorn geldt dat er zowel een gebleekte variant als een ongebleekte variant in het assortiment beschikbaar is. Bij de gebleekte variant is deze voorzien van een bleekproces waardoor de schedel een witte kleur heeft. De natuurlijke variant beschikt over de natuurlijke kleuren van de schedel. De gemiddelde spanwijdte van de hoorns is 140 tot 170 cm. Gezien het unieke uiterlijk van elke schedel kan dit verschillen per schedel. Geen namaak polyester product, maar een exclusief en kwalitatief product dat klasse en luxe uitstraalt. Kijk voor het aanbod aan longhorn schedels op buffaloschedels.


De meest voorkomende Buffalo schedels zijn wat compacter en hebben middelgrote tot grote hoorns.
Deze schedels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder verschillende soorten buffels en in verschillende afmetingen. De schedels zijn zowel gebleekt als ongebleekt verkrijgbaar.


Daarnaast is er de keuze uit gegraveerde schedels.
Deze schedels zijn voorzien van een uniek patroon dat met de hand in de schedel is gegraveerd. Door de gravering krijgt de schedel een unieke uitstraling.

De gegraveerde bull schedel is afkomstig uit de Verenigde staten. De schedels zijn gemiddeld tussen de 130 en 200 cm in spanwijdte. Aangezien het om echte schedels gaat hebben deze elk een uniek karakter met een eigen afmeting. Dit kan dus verschillen per schedel.


 

De gegraveerde schedel past perfect bij de bohemian interieurstijl, het gegraveerde patroon kenmerkt de bohemian stijl en daarom is dit een perfecte interieur match.
Maar natuurlijk kan ook de gegraveerde schedel in ieder interieur toegepast worden.


Je ziet niet alleen variatie in patroon maar ook in kleur gebleekt of ongebleekt. Zwart of wit.Natuurlijk hoeft de Buffalo schedel niet altijd aan de muur te hangen je kunt hem bijvoorbeeld ook in een kast op een tafeltje of op een wandplank plaatsen leunend tegen de wand.

 


De kleinere wat compactere schedels lenen zich perfect als decoratie tafel materiaal.
Of wat dacht je van de Buffalo schedel in functie als sieraden accessoire hanger / kapstokVoldoende inspiratie en mogelijkheden voor Buffalo schedels in je interieur dus.
Laat je inner hippie zegevieren en bestellen maar!


Voor dagelijkse Interieur Mood, tips en inspiratie kun je mij volgen op:

2 opmerkingen:

  1. Hi Marene,
    Wat een mooie blog! Buffalos zijn leuk :)
    Groetjes, xx
    Charo van Sukhi

    BeantwoordenVerwijderen